17. feb. 2010

Vi er i gang!


Da har vi hatt vårt første møte som nytt styre. For min del, det første møtet som leder etter Veronica. Takket være gode rutiner og dyktige styremedlemmer, finner vi lett tråden og kan fortsette på den veien det tidligere styret har tråkket opp.

Det virker som om alle er like engasjerte og klare som meg til å ta fatt på oppgavene og arrangementene for det kommende året – fantastisk!

Med Åpen dag og PR-dagen i nær fremtid har vi snakket mye om hvilke mål og visjoner vi har for linjen vår. Ord som ”synliggjøring ”og ”involvering” preger alles tanker. Slik jeg ser det er vi på vei fremover, oppover. Både som bransje og som linje.

Vi vil være med å utvikle kommunikasjonsfaget. Den kritikken bransjen rammes av kan vi påvirke ved å jobbe med å synliggjøre oss som linje, med den faglige og etiske standarden vi representerer.

Jeg ønsker at vår ”lille linje” skal være like attraktiv for nye studenter som for næringslivet. Med Åpen dag kan vi komme i kontakt med de som kommer etter oss, og med PR-dagen engasjere de som allerede er på vei inn i bransjen. Jeg håper styret kan synliggjøre, slik at medstudenter ser hva vi jobber med og ønsker å ta en del i det!

Dette har alt det gamle styret gjort en flott jobb med! Vi skal fortsette i deres spor og samtidig gripe de nye muligheter og utfordringer våren bringer!

Vi sees!

Silje Sandberg
Leder, PR-styret
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

5 kommentarer: on "Vi er i gang!"

Anonym sa...

Gratulere. I'm looking forward to working with the new board!

Also -- can someone fix the 'velg profil'. The only way I can put in a comment is if I use the anonym.
Peggy

Bergitte sa...

Dette blir bra!

"Velg profil" virker for meg, Peggy.

Bergitte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Bergitte sa...

Nå ble det mye surr med disse kommentarene. Men nå har jeg testet det og det virker for meg. Så jeg tror det skal virke nå! Gi beskjed hvis det blir mer problemer så skal jeg se om det er noe jeg kan gjøre med det.

Caroline sa...

Gleder meg allerede :) Dere er så flinke! Lykke til..

Legg inn en kommentar