23. feb. 2010

Relasjoner

En av de viktigste tingene jeg har lært etter snart to år med PR, er hvor viktig relasjoner er for vårt kommende yrke. Vi er ikke en del av næringslivet ennå og vi har ikke den ønskede PR-jobben, men det er nå vi legger grunnlaget for de kommende årene.

Det faglige burde være sterkt prioritert, men å unne seg en sosial samling med kommende kollegaer burde være nesten like viktig. Kan man ikke kalle det litt strategisk? For det er kanskje tredjeklassingen du blir plassert ved siden av under PR-festen som en dag blir din sjef. Hvorfor ikke legge det sosiale grunnlaget allerede nå. Vise at du er fullt kapabel til å kommunisere og sosialisere deg.

Nå setter jeg ting litt på spissen. Men mitt mål for det kommende året, som deres nye markedsansvarlig, er å få dere til å forstå hvor viktig ikke bare det faglige, men det sosiale også er. Jeg kommer til å jobbe hardt med å tilrettelegge arrangementene og samlingene på best mulig måte. Jeg vil at alle skal ha opplevelser fra studietiden som er verdt noe.

Fester er morsomme, og vi skal oppleve flere av de mens vi går på PR. Men i tillegg vil jeg sørge for givende arrangementer. Det er fullt mulig å oppleve ting som både er lærerike og morsomme. Det ideelle for studenter.

Med dette håper jeg i første omgang å se dere på Åpen Dag 4 mars. Kom innom PR-standen og slå av en prat. Jeg kommer i alle fall til å tilbringe hele dagen der og gleder meg til å snakke med nåværende og kommende PR-studenter.
Vi sees.

Kaja Moe Dyrdahl
Markedsansvarlig, PR-styret
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

3 kommentarer: on "Relasjoner"

Anonym sa...

Flott innlegg!

peggy sa...

Hei -- I can tell you that the Apeland scholarship this year went to the student who, according to Nils Apeland, "has good grades and many extra curricular activities as well as ambitions and a fine personality". Extra curricular activities shows you are willing to give extra, and that is where networking and social activities help. We can call it strategic relationship-building. Lykke til!

Anonym sa...

Jeg gleder meg masse til både Åpen dag, og spesielt Fagdag!! :)

Legg inn en kommentar