24. feb. 2010

And the winner is...

"Komma!"

Philip Young, dommerpanelets administrator sa:

The judges were impressed by the breadth of content provided by Komma and by the level of engagement with fellow students. It is clear that the Komma team appreciates that good blogs are interactive, vibrant and promote conversations."

Akkurat i det dette blogginnlegget postes holder vi en presentasjon på Euprera Social Media Awards. Vi befinner oss i byen Ghent i Belgia og skal delta på seminaret som representanter for Komma, som vant"Beste gruppeblogg."

Prisen går selvfølgelig til alle som er med å bidra til at bloggen holdes i live og at engasjementet opprettholdes! Vi har mange dyktige bidragsytere, og vi håper dette kan være med å gjøre bloggen enda mer attraktiv for både skribenter og følgere. Vi vil takke alle som bidrar med innlegg, forslag og kommentarer, det er dere som skaper bloggen.

Vi er veldig glade for at vi endelig kan dele nyheten med dere, etter å ha holdt det som en hemmelighet i over to uker. Men nå er det offisielt, og vi vil si gratulerer til alle på PR og kommunikasjonsledelse!

Videre skal vi følge konferansen her i Belgia, og ta til oss så mye kunnskap som mulig. Vi lover å komme tilbake med mer informasjon om hva vi opplever og lærer!

Lise Mette Kjellberg og Bergitte LowzowDigg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

10 kommentarer: on "And the winner is..."

Kine sa...

Gratulerer så mye! Det var moro:)

Anonym sa...

http://www.dagensit.no/article1848234.ece

Cecilie staude sa...

Hei og gratulerer med pris. Nå skal jeg få mine studenter til å lage blogg de også (-:

Silje sa...

Kjempe bra jenter! Veldig stolt :) Kos dere så masse, velfortjent!

Ellen Amalie sa...

Hurra og gratulerer!
Dere er flinke. Kos dere masse!:)

Anett sa...

Kjempe gøy jenter, Gratulerer :)
Dere har vært super flinke :)

Veronica sa...

Så otroligt bra! Grattis Grattis!!

Nils M. Apeland sa...

Gratulerer med prisen! Veldig bra. Jeg føler meg som en slags gudfar, siden jeg foreslo navnet via Twitter. Stå på videre.

SKOGLI sa...

Gratulerer til dere og oss alle! Hjelps, så flinke dere har vært til å holde dette for dere selv. Henger litt etter her i Barcelona, men dette var gode nyheter - selvfølgelig plukket opp via Twitter. Antar at dere representer bra i Belgia. Kos dere, det er vel fortjent!

Liv-Runi sa...

Hurra! Dette var gøy! :)

Legg inn en kommentar