17. okt. 2010

Sier vi det bedre?

Jeg gikk forbi banneret til PR-linjen i dag og bet meg merke i slagordet vårt: «Uansett hva du skal si – vi kan si det bedre». Det slo meg at dette kanskje var et litt kronglete slagord. Om flere er enig med meg er det jo meget ironisk.

Etter litt fundering på temaet ble jeg ikke ening med meg selv om hva jeg egentlig synes om slagordet vårt. Det er vel ikke så lett å fange kjernen av PR i én setning, men er vi tydelige nok?

Hva mener leserne?

Av Helge Moe Fredriksen
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

9 kommentarer: on "Sier vi det bedre?"

Celine sa...

Jeg mener dette er et viktig tema Helge. Det er nok ikke bare deg som har gått å fundert over dette slagordet, og jeg vet mange syntes det er litt underlig. Hvis mange er enig foreslår jeg at vi starter en liten konkurranse på å finne et nytt slagord til PR-linjen vår.

Anonym sa...

Det kan absolutt være en idé. Jeg fikk i dag tilbakemelding noen om at det kanskje ikke bare virker kronglete, men også litt hovmodig: Skal vi si det bedre hvis det er perfekt? Det hjelper kanskje ikke på et dårlig rykte som PR-utøver om man alltid skal mene at man kan si noe bedre.

Helge Moe Fredriksen

Silje sa...

Dette har vært oppe til diskusjon tidligere, og det er mange som tydelig har uttrykt at slagordet vårt (og lojo) kan/bør oppdateres! En konkurranse høres ut som en utmerket ide! =)

Kaja sa...

Jeg har også opplevd flere kommentarer når det kommer til slagordet vårt. Jeg føler selv at det kanskje ikke representerer det vi studerer på en optimal måte. Vi trenger ikke selge oss selv som superhelter innn ord og tekst. Vi skal være gode, men fortsatt menneskelige:)

Konkurranse er en god idé. Vi kan da inkludere studentene i henhold til noe som skal representere linjen vår:)

Anonym sa...

Det virker som det er enighet om at noe må gjøres med slagordet. Er det noen fra PR-styret som kan ta fatt i saken og sette i gang en prosess/konkurranse for å finne et nytt?

Helge Moe Fredriksen

Celine sa...

Det er det. Det vil komme et nyhetsbrev om dette i slutten av måneden :) Styret ønsker mange gode forslag til et nytt slagord. Ingen forslag er dumme...sleng det ut her på kommentarer eller send en mail til info.pr@sbio.no.

Anonym sa...

Det ER litt klønete.. nytt slagord, og ny PR-genser i samme slengen!

Anonym sa...

To forslag:
1. Ord - Bilde - Handling

2. Kommunikasjon til alle

Hans Kristian Barbøl

Anonym sa...

uansett hva du skal si, så kan Big-O si det bedre

Legg inn en kommentar