22. mar. 2010

Pass på at ikke tidsklemma tar deg

Som student forventes det at man helst skal gjøre det bra på skolen, bruke mye tid på å lese pensum, og gjerne også oppdatere deg på eksternt relevant lesestoff. I tillegg skal du være sosial og de fleste føler de må jobbe ved siden av for å tjene nok penger til husleia. I tillegg forventes det av oss PR-studenter at vi holder oss oppdatert på hva som skjer i mediene, både på nett, tv og papir. Det er vel ingen overraskelse at om man skulle sammenlignet dette med en fulltidsjobb så ligger de fleste av oss langt over 100% stilling når man teller antall timer brukt i døgnet.

Eksamenslesinga starter rett etter påske, for oss i 2.klasse har vi eksamener fra starten på mai til midten av juni. Panikklesing og skippertak er et velkjent problem. Det vil si at for majoriteten av oss som ikke er ferdiglest med pensum til påske, så har vi maks to uker etter påsken er over før oppkjøringa starter for fullt.

Ville bare komme med en oppfordring til alle medstudenter – og forøvrig også meg selv: Kos deg masse i påska, slapp av og plei deg selv. Deretter gjør minst en ting i uka som du synes er gøy, ikke la stresset ta over. Resultatet er at du blir mer glad, og dermed presterer bedre. Kos dere masse i påska, og lykke til på eksamen, når den tid kommer!

Liv-Runi Amundsen
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

5 kommentarer: on "Pass på at ikke tidsklemma tar deg"

Anonym sa...

Her tror jeg det er på sin plass å oppfordre alle PR-studenter på 1. og 2. trinn til å slappe av mens dere har muligheten. 3. trinn blir et kjør uten like! Stålsett dere :)

Anonym sa...

Bra bildevalg!

Peggy sa...

I like 'anonym' -- both of them.

Charlotte Karlsrud sa...

Ingen lesepause i påsken for ellers opptatte småbarnsforeldre, men takk for omtanken, Liv Runi;-)Setter pris på inspirasjonsinnlegg. "Gjør minst en ting i uka som du synes er gøy". Den tar jeg med meg videre!
Riktig god påske til deg og alle andre PR folk!

Lena sa...

Ha en super påske Liv Runi, ikke jobb for mye:) sees sikkert om ikke så altfor lenge;)

Legg inn en kommentar