9. mar. 2010

En god start!


Da det nye styret kom på banen hadde vi ord som ”synliggjøring” og ”involvering” som mål for en bedre PR-linje.

Allerede nå er vi i gang! Ikke bare vant vi prisen for "Beste gruppeblogg" på Social Media Awards 2010, men på åpen dag ved skolen vant vi også "Beste Stand." Som pris for beste blogg fikk vi 250 euro. Dette er en pris PR som linje har vunnet!

Kombinasjonen design, aktive studenter og mange flotte kommentarer gjorde så vi håvet i land prisen. Vi vil derfor at pengene skal gå til noe dere studenter vil bruke de på, så hvis noen har forslag så er det bare å sende de til oss. Hvis ikke settes de selvfølgelig inn på konto, og de vil da brukes til ett av våre fantastiske kommende arrangementer.

Vi tar ordet "synliggjøring" bokstavelig, og jobber nå med utforming av ny logo. Nye farger, skrift og slagord! Dette skal være en logo vi på PR kan relatere oss til. Men vi trenger hjelp fra dere! Så hvis det er noen som har noen bra slagord eller gode forslag som kan kle PR-linjens fantastiske studenter så send de gjerne til oss, eller legg det igjen i kommentarfeltet :)

Ha en fortsatt strålende uke.

Anett Skjønneborg
Nestleder og Økonomiansvarlig PR- styret.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

1 kommentarer: on "En god start!"

Peggy sa...

Congratulations! That is fantastic and a job well done. As Charles Fombrun says, you don't have a reputation if you're not visible. I'm not so sure if that holds for public relations as a phenomenon, but it does hold for Public Relations as a concrete study at BI. So keep up the good work, we need it.

Legg inn en kommentar