1. des. 2009

Komma i Social Media Awards


På en bloggkommentar fikk vi en oppfordring av Pål Horsle om å prøve oss på Euprera Social Media Awards 2010 (SMA). Og denne utfordringen kunne vi ikke la gå fra oss.

SMA skal kåre de beste PR-bloggene laget av studenter tidlig neste år, og vi håper selvfølgelig på å gjøre et godt inntrykk. Det er organisasjonen The European Public Relations Education and Research Association (Euprera)som står bak konkurransen. Dette er en forening som jobber for å fremme research og praksis innenfor PR i Europa.

Ved skolestart i august var vi 190 elever på PR-linjen på BI. Med så mange aktive og engasjerte studenter er det absolutt grunnlag for å lage en av de beste studentbloggene innenfor vårt eget fagfelt, og jeg håper vi også kan vise det i SMA. Jeg vil også oppfordre alle studenter med PR-blogger til å delta i konkurransen. Det er en fin måte å bli sett på, og vise hva du vil. Og det hadde vært veldig moro om en norsk deltager hadde gått av med seieren.

Samtidig ønsker vi gjerne tilbakemeldinger om hva du mener er Kommas sterke og svake sider, som vi kan bruke videre i vår presentasjon. Ønsk oss lykke til!

Lise Mette Kjellberg

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

3 kommentarer: on "Komma i Social Media Awards"

Jooakim sa...

Syntes kanskje dere kan få et nytt design, da! :)

Masse lykke til!

Liv-Runi sa...

Lykke til, håper vi tar rotta på disse andre PR-bloggene! :)
Er enig med Joakim da, vi kunne hatt litt sprekere design.

Lise Mette sa...

Da har vi fikset litt på designet, men litt småplukk igjen! Takk for tilbakemeldinger.

Er det flere ting som vi bør tenke på?

Selv tror jeg en utfordring for oss er å få mange til å delta. Dette skal jo være en blogg der alle kan bidra, men mange synes det kanskje er vanskelig å skrive et innlegg som skal publiseres. (Dere som tenker sånn, ikke vær redd, det er bare god skrivetrening og veldig moro!)

Legg inn en kommentar