18. nov. 2009

Velkommen til PR-studentenes egen blogg

I dag er vi 1 av 3000 blogger som opprettes, og i dag er dette innlegget 1 av 40 000 som legges ut. Det finnes 450 000 bloggere i Norge*. Mange dyktige, men det finnes også noen som kanskje ikke burde blogge.
Her skal vi bevise at vi er blant dem som burde blogge. Vi skal ikke skrive om hva vi skal ha til middag eller at vi har vært flink til å trene, heller ikke at vi har kranglet med kjæresten eller hva vi ønsker oss til jul. Hvis ikke det vi ønsker oss til jul er sammenslåing av NIR og Kommunikasjonsforeningen, lengre karantenetid for politikere som melder overgang til bransjen eller at noen i bransjen overbeviser juryen på neste års Gullkorn om at de er verdig en nyskapningspris.
Meningen med bloggen er å gi oss studenter en kanal hvor vi kan dele tanker, meninger og kunnskap om faget, bransjen og andre saker som engasjerer oss.
Det er mange kreative personer med meninger, ressurser, kunnskaper og engasjement samlet på PR-linjen. Derfor tror jeg vi kommer til å nå målet om en interessant, lærerik og levende blogg, hvor mange deltar og hvor vi skaper debatter og diskusjoner.
Har du et innlegg, send det til; info.pr@sbio.no.

Bergitte Lowzow

* Tall fra foredrag med gründer av iPublish og medarbeider i Colt, Thomas Moen på Gullkorn’09.
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

2 kommentarer: on "Velkommen til PR-studentenes egen blogg"

Tom Arild Haugen sa...

Lykke til. Blir spennende å følge dere!

Marius Eriksen sa...

Vi i Sermo gleder oss til å følge dere! Godt tenkt.

Legg inn en kommentar